Gáz-, és fűtésszerelő
Épületgépész technikus
Gépészmérnök

Az elmúlt 15 évben multinacionális cégeknél dolgoztam különféle mérnöki pozíciókban.

Az elmúlt években fontolgattam, hogy más jellegű munkát szeretnék végezni, ahol nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is használhatom az évek alatt megszerzett műszaki tudást és szemléletmódot. 

2019-ben került sor otthonunkban a gázkazán cseréjére, ekkor határoztam el, hogy én is gázkészülékek beüzemelésével, hibaelhárításával és karbantartásával szeretnék foglalkozni.

Az épületgépész technikusi képzésre esett a választásom, mivel a technikusi szakma nem csak a gázkészülékekre, hanem a komplett gépészeti rendszerekre ad rálátást, így egy komplexebb probléma, feladat megoldásához is ad tudást.

Az épületgépészeti rendszerek, közöttük a gázkazánok is óriási technikai fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években, évtizedekben, Ezért fontosnak tartom a legkorszerűbb diagnosztikai és méréstechnikai beredezések alkalmazását a munkám során, a naprakész műszaki és jogszabályi tudást, valamint a folyamatos tanulást, és fejlődést.

2021. októberben váltottam ki az arcképes gázszerelői igazolványt, és 2022. januárban indítottam el az egyéni vállalkozásomat.